30 Mayıs 2009 Cumartesi

öyle bir uyuudum ki.

.dün feci bir başağrısı vadı bende.. 15.30 gbi bizim evin yokuşundan aşağıya imiyordum.. başım o kadar zonkluyorduki annemi aradım " sema ben kötuüyüm bayılıp kalabılırım benı alsana" diye.. kadıncağız koştu geldi sokağın köşesinden aldı beni.. ama nasıl kötüyüm ağlayıp duruyorum.
öncesi var bunun ; ögle tenefüsünden sonraki ders uyudum ben ,edebıyatta o çarptı heralde, "kitap okumak yerine uyumayı seçersen allah baba çarpar" muhabbetleri yapan gerzek 3. sınıf espirilerine katlanmak zorunda kaldığım insanları çektim ... ingilizce dersindeki haftanın son dersiydi..".zonk zonk tırırırırımm!" diye sesler vardı beynimde... işte basta anlattıgım gıbı.. eve geldım annem hemen b' havluyu soğuk suyla ıslatarak enseme yerleştirdi.. biraz uzandım koltukta, sonra dedim "semoş ben odama çıkıyorum" biraz pc ye bakındım feys-tir. blog-tur falan ama hiç halım yok yazmaya en son So what ile konuştum vurdum kafayı yattım. hüp bir dosya yollamış uyandıgımda gördüm saat 19.20 idi.. nete girmeye çalıstım basarılı olmadım kontörüm olsaydı hüp e mesaj atıcaktım "bu bu sebeplerden ötürüdür dosyayı alamadım" diye atamadım tabı. -29 öğrenci katliyamındaydı kontör göstergem..
Ev telefonundan ses gelmıyordu ağrızaya haber falan verdim ama hala olmadı internetimiz bende kucakladım bilgisayarımı geldım misafir odasının camının oraya.. bizim bu kablosuz netımız yokken ben yan komsunun netınden giriyordum :D...
yıne oyle denedım o olmadı ama bu sefer bızım arka komsu acmış netin şifresini sağolsun el birliğiyle beni kurtarmak için yardım ediyorlar :]
neyse başımın ağrısı geçti sanırım birşey hissetmiyorum.. güzel güzel.. saatte 9:28 bugun taksıme gidecek miyim hala habersizim ne yapacağım bilmiyorum dün hüp'ün burnunu beğendiği naz'ın doğum günüydü kutladım wallından ama hediye falanda almam lazım yavruma.
bide taksime giderşem Ş ile görüşücem Naz'da sevgilisiyle olur zaten akşamda onlarda kalırım.. ama işte bilmiyorum sanırım olmaz bakalım annem-babam-ablam uyuyor hala..

öyle işte.. yazamazsam merak etmeyim muhtemelen tekrar nükseden başağrım sebebiyle ölmüşümdür ...

27 Mayıs 2009 Çarşamba

"İstanbul'un Fethi" gibi çok tırt bir konuda İlçe Birincisi olmuşum ama Şiir güzeldi.. 27 satırdı falan.. neyse işte.. İle gitti şimdi şiir bakalım ne olucak..

-bu birincilik müzik hocama kapak olsun. -

25 Mayıs 2009 Pazartesi

kimse.

.şimdilik zamanı durdursa ruhum,
nefes alışlar dursa,
kadının eli mikrofonda kalsa,
(birbirimizi)nasıl istediğimizi hiç bilmeseler,
ve kimse "Dur!" demese..
yaptığımız tüm hatalara rağmen,
sana sarılıp,seni öpmeme kimseler şaşırmasa...

Elini tutup ıslak avuç içlerimle...
ve
kimse "dur!" demese..

kimse "dur!" demese..

24 Mayıs 2009 Pazar

çocuk, küçük yada ufak olmak pek tehlilkeli..

.böyle garip bir his var bedenimde,
bacak aramda garip bir sıcaklık ve tenimde ince ter damlaları..
sonra duşa girip attım hepsini üzerimden..
Sahte orgazma hep karşıydım yine karşı çıktım,
sustum adını bile ağzıma almadım.
sıkıldım ben, böyle sessiz bir ben geçen günlerden gecelerden.
geceler bir süre daha yalnız geçecek gerçi ama geri kalanında yanımda olsun istiyorum,
çocukluk mu bilmem de ,
çocuk, küçük yada ufak olmak pek tehlilkeli..
kocaman 18 diyorsun "yok kocaman değil" ,
haklılık payı var..
bu aralar okumuyor burayı ,
ondan böyle rahaat rahaat yazmaktayım çok rahat yazmaktayım,
okursa da sorar "ne bu?" diye... derim "böyle böyle sana değil başkasına" falan.
çocuk, küçük yada ufak olmak pek tehlilkeli..
cesaretini kimden alıyorsun Şeker kızdan mı ?
peter pan'dan mı ?
bilemedim.
çocukken hiç öyle peter aşkı yoktu zaten.
bi kadın doladı dilime, sonra bir adam var ona demeye başladım.. ama oda normal biri..
neyse cesaret falan yok zaten.
çocuk, küçük yada ufak olmak pek tehlilkeli..
18 olsanda çocuk, küçük yada ufak gözükmek birilerine o hepsinden de tuhaf.
şimdi pek çok dil bilgisi kuralını rezill etmişimdir ben.
ondan okumaz zaten okumasa.
hadi hayırlısı.. ne diyordum ?
çocuk, küçük yada ufak olmak pek tehlilkeli..
18 olsanda çocuk, küçük yada ufak gözükmek birilerine o hepsinden de tuhaf,
hepsinden tehlikeli..

20 Mayıs 2009 Çarşamba

falan-filan

. geçenlerde tam yazıyordum vaz geçtim, sıkıldım yazmaktan ama şöyle yani yazıyorum aslında ama buraya geçirmeye üşeniyorum.. en son yazdığım şiir "istanbul'un Fethi" hakkında.. ahh Fatih ahh yanı anlayacağınız :D..

birde bu aralar aşırı derecede günlük tarzında yazmak istiyorum böyle süslü, boyalı,allı -pullu kelimeler olmasın ,birdeee birdeee melankolik olmasın böyle cıvıl cıvıl, manyak, aptal -saptal şeyler yazmak istiyorum.. :]
"neden?" dye sorsanızda emin olun size şu yada bu yüzden diye cevap veremeyeceğim bu arada 5 saniye önce hapşırdım ses tellerimin damağıma geldiğini hissettim çok garip bi hissti yerlerine dönsünler diye yutkunuyorum.
birde su içmeli.
içtim. garip his hâlâ boğazımda.. eveeet ne diyorduk garip yazmak. sanırım bunu başardım..
he yarına iki sınavım var ne yapacağım konusunda en ufak bir fikrim bile yok.
bu gerçekten sinir bozucu..
şuan canım garip bi şekilde ara kafede yediğim "köri soslu tavuk" istedi..( köri öyle mi yazılıyor bilmem cidden.)
öyle böyle
hatta bu aralar iki arkadaşımın sıkça kullandığı
Falan - Filan
dedikten sonra bitti bu yazı daha bekleme uyumalı bu bünye.
al sana yazı..

13 Mayıs 2009 Çarşamba

. Hey genç iyiki Doğdun.
-13.05.91.. tarihinde doğan ben.. bu aşağıda duran ve bei ağlatan yazıyı yazansa ablam.-

13 mayıs 1991 tarihinde doğup beni küçük yaşta (5) depresyona soksanda..küçük yaşta bende kıskançlığa bağlı tik oluşumuna sebep olsanda..evdeki prenses imajımın yerini kül kedisi imajının almasına sebep olsanda..sokakta peşimde gezip , eve gelen her arkadaşımın arkasından odama dalsanda...seni odama almayınca ağlayarak anneme gitsen ve bizi papaz etsende...harçlığımda olabilecek muhtemel artışları %50 oranında azaltsanda..çoğu zaman sinir kat sayımı arttırsan ve bende katil olma isteği oluşmasına neden olsanda...Seviyorum seni be :)..iyi ki doğurmuş annem seni..yoksa ben kimle dalga geçip,kimi korkutacaktım?Gece arkadaşlarımı peşime toplayıp kimin odasına sinsice dalacak ve kimin uyku arası saçma konuşmalarını kayda almak için uğraşacaktım??Ya da sen olmasan kimi araya sokup anneme "sen beni sevme,git kıymetli kızını sev" diyerek her istediğimi yaptıracaktım??Neyse minik :p iyi ki doğmuşsun..umarım iyi ki doğmuşum diyeceğin uzun ve muhteşem bir ömür geçirirsin..


not : iyiki bir ablam var..

11 Mayıs 2009 Pazartesi

.

bkz.mehmet ali nuroğlu

ahh ahh!.
Cumatesi günü kadınımla asmalı mescitteydik-sadece cumartesi günümüzün br bölümü-, gerçi benim sanat atölyesinin kapısını yumrukluyorduk, zile basıyordum , kadınım "piiiç" diye bağırıyordu megafona ama ama kimse ses vermedi , umudu kesmiş ve kafamı sola doğru çevirmiştim ki... tırırıırm.;
mehmet'i gördüm "rabbimm" dedim. ey rabbim sen neler yaratıyorsun, bir insan bu kadar mı yakışıklı olur, hele bir popo var senden benden öte... kadınıma ve bana baktı bi kaç saniye hafif gülümser gibi oldu.. ama off ki ne off..uzaklaştı git gide.. sonra kadınım "takip edelim mi lan?!" dedi çok kararlı bir ses tonuyla..."hadi" dedim ama biz onun o biçimli poposunu uzaktan süzmekle yetindik..

7 Mayıs 2009 Perşembe

zırırırım.

. geçenlerde sınıf arkadaşım istanbulda kompozisyn birincisi oldu, yapılacak bir törenle kendisine 5 haziranda laptop verilecek ve bizim sevgili dil ve anlatım hocamızada tam altın.
ee git gel sarıldı tabi anılcana.. çok güldük, pek güldük, pek eğlendik ama çokta güzel olmuştu kompozistyon..
neyse.. okul yarışmaları falan hiç bana göre değil deyip dalga geçerken.. dil ve anlatım hocamız banada görev verdi 95 aldım son sınavdan -kompozisyondu- sanıyorum ondan olucaktır..
o 5 puanda nazar boncuğu neden diye sormayın .. kocaman makarnaya benzeyen yazılarımdan da olabilir..
hmmm..
konu İstanbul'un fethi.. nefretliktir böyle konular tüm hocalar okuyacak falan,eklemeler falan yapılır, şu iyi , bu kötü.. aaa mükemmel yok berbat.. gibi yorumlardan sonra 1000 kişinin fikrinin olduğu yazı yarışmaya katılır.
ve bingo!.
ya yerlerdedir. o karışım yada bizim anıl'ınki gibi birinci olur.


..


yazmam lazım ama pek istekli değilim son götüreceğim gün 13 mayısmış.. ahh ahh :D artık ne önemi var ki o tarıhin! doğum günüm uleeen!. hem ben güzel bi şiir yazıyım -hem şiir hem kompozisyon yarışması- bakarsın bende kazanırım hahaha.


..


hadi baş baş.